ArfaNet

Arfanet sh.p.k është krijuar si kompani e pavarur ne vitin 2013. Me pare aktiviteti i kësaj kompanie kryhej brenda kompanisë mëmë që është Arfa Shpk.

ArfaNet Shpk ofron shitjen me shumicë dhe pakicë të gjithë gamës së artikujve të sinjalit televiziv tokësor e satelitor, të thjeshtë dhe të përqendruar për hotele dhe rezidenca banimi, duke qënë lider në Shqipëri për sistemet televizive duke ofruar asistencë teknike në projektimin, instalimin dhe shërbimin periodik të mirëmbajtjes së tyre.


Produktet


Sisteme Alarmi

ArfaNet ofron gamen e gjere te sistemeve te alarmit dhe sigurise. Sisteme kundra vjedhjes, zjarrit, gazit apo ndërhyrjeve.


Hoteleria

ArfaNet eshte furnizues i pajisjeve te hotelerise duke i ofruar klienteve nje game te shkelqyer cilesie.


Sisteme Sinjali televizive

Sisteme televizive bashkekohore duke i dhene zgjidhje sistemeve Tv te thjeshta dhe atyre komplekse.


Sisteme Vezhgimi

ArfaNet ju ofron sisteme sigurie dhe kamera per ambjentet tuaja duke i monitoruar ne distance.